Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Virtùmedia en Bazarow.com nemen Boekenkrant over 09-10-2023
Uitgeverij Virtùmedia en boekenplatform Bazarow nemen de Boekenkrant over van Uphill Battle uitgevers.
Lees verder »
Daan Heijink nieuwe hoofdredacteur Distrifood. 03-10-2023
Heijink begon zijn journalistieke loopbaan bij verschillende landelijke dagbladen en werkte vervolgens jarenlang bij Nu.nl, eerst als redacteur en later in een coördinerende rol.
Lees verder »
Van Woerkom wordt hoofdredacteur Luchtvaartnieuws 06-09-2023
Klaas-Jan van Woerkom heeft de rol van hoofdredacteur van het Luchtvaartnieuws-platform op zich genomen. Hij is in zijn nieuwe rol eindverantwoordelijk voor Luchtvaartnieuws Magazine, de websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl, de Luchtvaartnieuws Podcast en de binnenkort te lanceren Luchtvaartnieuws App.
Lees verder »
Em. de Jong wordt nieuwe uitgever Groot Eindhoven 06-09-2023
Beheermaatschappij Em. De Jong uit Baarle-Nassau neemt Groot Eindhoven over van Uitgeverij van der Heijden. Daarna transformeert Groot Eindhoven tot magazineformaat in het weekend.
Lees verder »
Bigtwin Magazine krijgt nieuwe eigenaar 23-05-2023
Motor.nl, heeft alle activiteiten van Motive Media en Interbike Events overgenomen. Tot deze activiteiten behoren Bigtwin magazine en de Bigtwin Bikeshow & Expo, hét magazine en event voor de custombike-, chopper- en zelfbouw-liefhebber.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus