Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sportweek gaat op in NUsportSanoma uitgevers bundelt de activiteiten van Sportweek en NUsport, hierdoor komt de naam Sportweek te vervallen.


NUsport verschijnt als weekblad, online en mobiel. Door het combineren van Sportweek en Nu.nl streeft Sanoma naar  een plek in de top drie van de Nederlandse sportmedia. Nu zijn de sportuitgaves van Sanoma nog verspreid over drie kanalen: het weekblad Sportweek, Sportweek.nl en Nusport.nl. “Door de bundeling van het bereik van Sportweek en NU.nl wordt NUsport direct de grootste Nederlandse sportsite. Bovendien ontstaat een schaalvergroting die meer mogelijkheden biedt voor de advertentie- en lezersmarkt”, aldus uitgever Sport Jan Paul de Wildt.

 

Joris van Lierop, uitgever NU.nl, is ook enthousiast over de samenwerking: “Deze opzet biedt kansen voor NU.nl om verder te groeien op het belangrijke thema sport. En ook om ons merk via nieuwe kanalen als een printuitgave bij consumenten onder de aandacht te brengen.”

 

NUsport gaat vallen onder de verantwoordelijkheid van de uitgever Sport, Jan Paul de Wildt, en wordt gehuisvest bij het sportcluster in Hoofddorp. De naam Sportweek komt te vervallen. Door de integratie van Sportweek met NUsport vervallen ruim 3 banen. De bundeling betreft een voorgenomen besluit. De ondernemingsraden zijn hier vandaag over geïnformeerd.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers