Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

Abonneren »

Handboek Nederlandse Pers is een onmisbaar tijdbesparend gereedschap voor elke mediaprofessional bij het maken van perslijsten en/of mediaplannen. Om u optimaal van dienst te zijn bieden wij u 3 verschillende abonnementsvormen:

Incidenteel
− Online zoeken, raadplegen en downloaden van titelgegevens, tariefdocumentatie, bedrijfsgegevens en basiscontactgegevens van uitgever, hoofdredacties en advertentie-exploitatie van gedrukte media
− 20% korting op de downloadtarieven
− € 50,- downloadtegoed
− Kosteloos één keer per jaar de gedrukte versie van het handboek
− € 410,- per jaar
− abonnement voor minimaal 1 jaar

Bestel dit abonnement »

Regelmatig
− Dezelfde zoekmogelijkheden als bij een incidenteel abonnement, maar met:
− 50% korting op de downloadtarieven
− € 100,- downloadtegoed cadeau
− Kosteloos één keer per jaar de gedrukte versie van het handboek
− € 520,- per jaar
− abonnement voor minimaal 2 jaar

Bestel dit abonnement »

Intensief
− Ongelimiteerd gebruik van alle online data
− Zonder kosten gemakkelijk downloaden en hergebruiken
− Behalve de standaard zoekmogelijkheden zoals bij de andere abonnementsvormen ook uitgebreidere zoekmogelijkheden, contactinformatie van redacteuren en informatie van RTV media
− Kosteloos één keer per jaar de gedrukte versie van het handboek
− € 1560,- per jaar
− abonnement voor minimaal 2 jaar

Bestel dit abonnement »

Eenmalig
Als u zich niet wenst te abonneren, maar slechts eenmalig bijvoorbeeld persadressen wilt selecteren en downloaden (Betaling iDeal) kunt u zich ook online registreren.

Registreer u nu »

Downloadtarieven
Het basis downloadtarief is € 0,80 per record, voor titelinformatie of contactgegevens. Wanneer u zowel titelinformatie als contactgegevens kiest, kost dit € 1,- per record. Tevens betaalt u een vast orderbedrag van € 10,-.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en gelden alleen in Nederland

Abonnementen gelden tot wederopzegging. Opzeggen is mogelijk tot 8 weken voor prolongatiedatum van het abonnement. De abonnementen voor regelmatige en intensieve gebruikers lopen minimaal 2 jaar, het abonnement voor incidentele gebruikers loopt minimaal 1 jaar.

Vakbladen.com, uitgever van Handboek Nederlandse Pers, legt gegevens vast voor het behandelen van uw aanvraag. Deze gegevens worden gebruikt om een overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van Vakbladen.com en van andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. Indien u geen prijs stelt op deze informatie dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan Vakbladen.com/HNP, Postbus 19949, 2500 CX Den Haag.

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus