Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Cécile Narinx vertrekt bij L1 16-07-2024
Cécile Narinx stopt als hoofdredacteur bij de Limburgse omroep L1. Directie en hoofdredacteur hebben dat gezamenlijk besloten.
Lees verder »
ProMedia Group neemt Transport Vakmedia over 05-06-2024
ProMedia Group, gevestigd in Rotterdam en uitgever van vakbladen zoals Nieuwsblad Transport, Schuttevaer, Flows en World Cargo News, heeft Transport Vakmedia overgenomen van Sanders Media. Hiermee komen de titels Transport & Logistiek en Routiers onder het beheer van de Rotterdamse uitgever te vallen.
Lees verder »
Nieuwe hoofdredacteur RTV Utrecht 06-05-2024
RTV Utrecht heeft Erwin Schievink benoemd als de nieuwe hoofdredacteur. Hij zal per augustus de functie overnemen van Wim Kramer die dit najaar met pensioen gaat.
Lees verder »
Nieuwe hoofdredacteuren Trouw 17-04-2024
Wendelmoet Boersema en Karel Smouter worden de nieuwe hoofdredacteuren van Trouw. Het is de eerste keer dat de krant een vrouwelijke hoofdredacteur krijgt.
Lees verder »
Linda.meiden is vernieuwd 03-04-2024
Het magazine, dat al jarenlang een vertrouwd merk is voor jonge vrouwen, gaat van zes naar vier edities per jaar. De magazines worden dikker en krijgen een nieuw, groter formaat.
Lees verder »
Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers