Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Linda.meiden is vernieuwd 03-04-2024
Het magazine, dat al jarenlang een vertrouwd merk is voor jonge vrouwen, gaat van zes naar vier edities per jaar. De magazines worden dikker en krijgen een nieuw, groter formaat.
Lees verder »
Deel Koninklijke Van Gorcum in andere handen 06-03-2024
Het zittende management van Koninklijke Van Gorcum heeft een deel van het bedrijf overgenomen.
Lees verder »
Nieuw sales-team Bulk 04-03-2024
Een nieuw sales-team neemt de taken over van Lida Meyers die zich vijftien jaar heeft ingezet als accountmanager van Bulk.
Lees verder »
Vrij Nederland gaat zelfstandig verder 04-03-2024
Maandblad Vrij Nederland gaat zelfstandig verder zonder uitgever WPG Media. Hoofdredacteur Ward Wijndelts legt daarbij zijn functie neer en zal worden opgevolgd door Sander Heijne.
Lees verder »
Nieuwe hoofdredacteur Automotive 04-01-2024
Kim Andriessen is de nieuwe hoofdredacteur van Automotive. Hij volgt Bart Kuijpers op die de functie sinds juni vorig jaar op interim-basis vervulde. Dat meldt uitgever Promedia Group.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus