Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Oud-hoofdredacteur Libelle begint online magazineDe oud-hoofdredacteur van het tijdschrift Libelle, Franska Stuy, lanceert in het najaar een online magazine voor vrouwen boven de veertig.


Volgens Stuy is er behoefte aan Franska.nl, de naam van het online tijdschrift. "Ik krijg nog elke dag mailtjes van Libelle-lezeressen die me missen."

 

"Ze vertellen me dat ze me jarenlang beschouwden als een vriendin, bijna een zus. En ze vragen me wat ik toch aan het doen ben. En eerlijk gezegd: ik mis het contact met al die vrouwen ook. Dus ik ga dit met heel veel plezier doen. Heerlijk!"

 

Stuy zegt dat haar online magazine "alles behandelt" wat een vrouw boven de veertig leuk vindt. "Wie zegt dat vrouwen van mijn leven niet 24 uur per dag online zijn? Tijd dus om ook hen met een online magazine te verwennen. Compleet met alle sociale media, vlogs, beautyfilmpjes en virals die daarbij horen."

 

De oud-hoofdredacteur gaf sinds 1999 de leiding aan het weekblad. In augustus 2015 besloot ze te vertrekken. Stuy vertelde bij haar vertrek toe te zijn aan vernieuwing.

 

Stuy ontving in 2011 de Mercur d'Or, een oeuvreprijs voor haar werk voor Libelle.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers