Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Bouwman van Adformatie naar FD MediagroepLéon Bouwman (43) vertrekt bij Adformatie, waar hij nu nog hoofdredacteur is. Per 1 september stapt hij over naar de FD Mediagroep, uitgever van Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en de business-site Z24.


Binnen de FD Mediagroep zal Bouwman starten als concept designer bij FD Intelligence. Bouwman: ‘FD Intelligence is een afdeling die, met respect voor de journalistieke (onafhankelijke) waarden van het FD en BNR, een brug slaat tussen redactie enerzijds en ondernemingen anderzijds. Met mijn journalistieke achtergrond en ervaring in de reclame- en marketingwereld, hoop ik FD Intelligence verder te brengen op de weg die is ingezet.’ Wie Bouwman, die ruim tien jaar bij Adformatie heeft gewerkt, opvolgt, is nog niet duidelijk. Astrid Prummel, nu adjunct-hoofdredacteur, heeft aangegeven de functie niet te willen vervullen.

 

Adformatie is onderdeel van Adformatie Groep, dat deel uitmaakt van Kluwer. Naast Adformatie geeft Adformatie Groep onder meer ook Tijdschrift voor Marketing en Creatie uit.

 

Bron: Adformatie

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus