Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

the Asset


Uit het Handboek Nederlandse Pers
Financial Content B.V.
Postbus 94533
1090 GM Amsterdam
www.3xi.nl
www.theasset.nl

Oplage: 5130


Hoofdredacteur:
Dhr. E. Schekman

Redactie:
theasset@3xi.nl
085-2734880

Advertentieverkoop:
085-2734880


Er is een nieuwe titel voor beleggingsprofessionals: The Asset. Het blad is een onderdeel van een breed crossmediaal beleggersplatform dat deze zomer van start gaat


The Asset is ontwikkeld als een objectieve en onafhankelijke informatiebron met een sterk journalistiek en internationaal karakter. Uitgeverij Investment Publishers sluit overeenkomsten met buitenlandse uitgevers om informatie internationaal uit te wisselen. Het magazine is een van de uitingen van crossmediaal platform The Asset Club, dat deze zomer van start gaat.


Via het platform kunnen beleggingsprofessionals hun meningen, visies en ervaringen uitwisselen. The Asset Club bestaat uit interactieve informatie- en communicatietools. Doel daarvan is de kennisoverdracht tussen beleggingsprofessionals te bevorderen. Die kennis moet leiden tot heldere en interessante invalshoeken voor het bepalen van de juiste asset allocatie. Social media gaan hier een belangrijke rol bij spelen.


Elk nummer heeft een themaverhaal. Het eerste nummer is inmiddels uit. Daarna verschijnt het blad dit jaar nog in september en december. Volgend jaar zal het blad zes keer verschijnen.

 

Bron: Adformatie

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers