Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sanoma lanceert OoggetuigeSanoma Media introduceert OOGGetuige: een maandblad en app voor zowel de iPhone als iPad. Het maandblad is Nederlands eerste tijdschrift voor ‘de kijkers onder de lezers’ waarin foto’s de hoofdrol spelen.


Het honderd pagina’s tellende magazine brengt elke maand een  selectie van de meest bijzondere beelden uit binnen- en buitenland. Vanaf 1 juni ligt OOGGetuige in de winkel en kost €4,50. De app is te verkrijgen in de appstore voor €0,79.

Het magazine dat twaalf keer per jaar verschijnt heeft een zakelijke toon, is informatief en soms ook humoristisch. De foto’s die in het blad gepubliceerd worden zijn ondergebracht in rubrieken als nieuws & actualiteit, natuur & wetenschap, entertainment & glamour en als laatste beeldverhalen & fotodossiers. Het beeldblad bestaat voor 90% uit foto’s en voor 10% uit tekst.

Uitgever Wouter Verkennis: ”We zijn erg benieuwd hoe ons nieuwe maandblad zal aanslaan bij het publiek. Foto’s kijken gaat tegenwoordig vaak online, maar leveren niet dezelfde impact die we met een magazine juist wel kunnen bieden. Met het blad, de website, iPad en iPhone app met dagelijkse nieuwe aanvoer van beeld, biedt OOGGetuige een crossmediale dimensie voor haar lezers en de fotobeleving.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers