Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Vakmedianet neemt 17 titels over van Reed BusinessUitgeverij B+B Vakmedianet Groep BV neemt zeventien B2B-communitytitels van Reed Business over.


De voorgenomen overname heeft betrekking op de uitgeefactiviteiten van de volgende titels: Distrifood, Foodmagazine, Distrifood Dynamics, Food Data Services, Misset Horeca, Misset Catering, Snackkoerier, Vleesmagazine, Bakkerswereld, Bouwmachines, AMT, Logistiek, Bike Europe, Tweewieler, Controllers Magazine, Bouwplannen.nl en Overheidsplannen.nl.

 

Ruud Bakker, CEO Vakmedianet: “Vakmedianet wil met sterke merken een optimaal bereik binnen scherp gedefinieerde community’s creëren. De combinatie van kwaliteitscontent en getargete gebruikersprofielen levert voor onze lezers gerichte informatie op en voor onze adverteerders het hoogste rendement. De titels die wij van Reed overnemen passen in dat businessmodel en versterken de positie van Vakmedianet als leidende vakinformatieuitgeverij in Nederland.”

 

Alle 93 betrokken medewerkers treden in dienst bij Vakmedianet zodra het verkoopproces – na advies van de Ondernemingsraad – is afgerond. Vakmedianet krijgt naast de huidige uitgeverijen in Alphen aan den Rijn en Deventer ook een vestiging in Doetinchem.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers