Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Een tijdschrift voor elke vrouw die dertig wordtElke vrouw die dit jaar dertig wordt, krijgt zo'n twee weken voor haar verjaardag een cadeautje: het tijdschrift Leven & Lijf over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Initiatiefnemer is Bevolkingsonderzoek Zuid-West, een van de vijf regionale uitvoerders van dit bevolkingsonderzoek.


Gisteren reikte Angela Schijf, bekend van de tv-serie ‘Flikken Maastricht' en de film ‘De Eetclub', het eerste exemplaar van Leven & Lijf uit aan Mr. Annemarieke Rendering van het ministerie van VWS. Dit gebeurt op de Nationale Gezondheidsbeurs 2011 in de Jaarbeurs te Utrecht. Naast informatie over de preventie van baarmoederhalskanker staan er in het glossy magazine ook andere artikelen over interesses van dertigers.

 

Een woordvoerster van Bevolkingsonderzoek Zuid-West over het waarom van dit initiatief: "Veel vrouwen vinden het al vervelend dat ze dertig jaar worden. Een oproep voor een uitstrijkje drukt je natuurlijk extra met je neus op de feiten. En veel vrouwen denken dat het zo'n vaart niet zal lopen en reageren daarom niet op de oproep." Dus daarom een tijdschrift om de oproep extra kracht bij te zetten.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers