Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

HUB Uitgevers stopt met PC ConsumentHet zomernummer van PC Consument is het laatste nummer na ruim vijftien jaar. HUB Uitgevers gaat wel door met de zustertitels PCM, Computer Idee, PC-Active en PC Plus.


HUB Uitgevers, mede door de overname van PCM en Computer Idee in 2007, en haar bestaande titels PC-Active en PC Plus het marktleiderschap met IT-bladen voor consumenten en 'prosumers'.

 

Officieel is PC Consument samengevoegd met zusterblad PCM. "Zodat de lezer nog beter geïnformeerd wordt over alles wat met de pc te maken heeft. Door de toevoeging van PC Consument met PCM blijft PCM niet alleen het beste computerblad voor de gevorderde computergebruiker van Nederland en België, maar verbreedt het zijn basis ook nog eens."

 

De abonnees van PC Consument zijn per brief op de hoogte gebracht van de wijziging. Hoofdredacteur Rob Coenraads zal verantwoordelijk blijven voor de titels PCM, Computer Idee en PC-Active. PC Consument adjunct-hoofdredacteur Jeroen Geelhoed maakt de overstap naar PC Plus en zal als hoofdredacteur deze groeiende titel voor de beginnende 50+ computergebruiker gaan leiden.

 

Bron: Media Facts

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers