Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sanoma Digital neemt VKblog overSanoma Digital neemt per 1 juni VKblog en de bijbehorende activiteiten over voor een onbekend bedrag. De digitale uitgever heeft onder meer al de weblog community weblog.nl in het portfolio.


De bloggers kunnen hun activiteiten voortzetten op een nieuw platform binnen weblog.nl. Het archief kan, indien gewenst, worden meegenomen. Dat maakte Volkskrant-directeur Frits Campagne dinsdagavond bekend in een brief aan de bloggers op VKblog.

 

De bloggers kunnen per 1 juni hun berichten en productie verplaatsen naar dit nieuwe platform. Hoe het nieuwe platform er uit komt te zien, is niet bekend, bij Sanoma Digtal was men niet direct bereikbaar voor commentaar.

 

Eerder gaf de Volkskrant aan te willen stoppen met VKblog per 1 maart. De website zou vanaf die datum niet meer toegankelijk zijn. De Volkskrant zou niet meer de aandacht en technische ondersteuning kunnen bieden. Een verdere reden of verdieping werd niet gegeven. Toen werd al gewezen op alternatieven als Weblog.nl en WordPress.

 

VKblog zag ooit het licht in 2005.

 

Bron: Emerce

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers