Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Weijergang hoofdredacteur KnipModePer 15 juni 2011 treedt Peggy Weijergang aan als hoofdredacteur van het tijdschrift KnipMode. Zij volgt Ellen de Jong op die benoemd is tot hoofdredacteur van esta.


Weijergang volgde een studie modetekenen en -ontwerpen aan de kunstacademie te Utrecht en was vervoglens vele jaren actief in de mode. Haar bladencarrière maakte een start bij Marion, een maandblad dat in die tijd als grootste concurrent voor KnipMode gold. Daarna was zij trendwatcher voor de inkopers van de Bijenkorf, docent modevormgeving aan de kunstacademie te Utrecht, chef mode Avant Garde, stond als chef mode en beauty aan de wieg van de Nederlandse Elle en was moderedacteur bij Beau Monde. De afgelopen 5 jaar was Weijergang werkzaam als chef mode-beauty en lifestyle van Margriet.

 

"Op het gebied van zelfmaken zie ik in deze en de toekomende tijd enorme potentie," zegt Peggy Weijergang. "Mensen brengen een groot gedeelte van hun tijd door achter hun computer. Daarom zal men meer ambachtelijke interesse ontwikkelen, iets maken wat met  eigen handen vervaardigd is. Mijn ervaring, creativiteit en kennis zou ik in mijn functie als hoofdredacteur graag willen benutten om het succes van KnipMode voort te zetten en me in te zetten voor  het ontwikkelen van nieuwe projecten en het uitbreiden van de zelfmaakmarkt."

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers