Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

HUB Uitgevers en Array Publications gaan samenHUB Uitgevers en Array Publications hebben bekend gemaakt dat HUB Uitgevers een belang van 50% heeft verkregen in Array Publications.


Array blijft als zelfstandige unit bestaan, opererend vanuit Alphen a/d Rijn, en oprichter Werner Schoots blijft als aandeelhouder en (mede)-directeur verantwoordelijk bij Array Publications.

 

Werner Schoots: “Wij hebben ambitieuze plannen op het gebied van bladen, events en online projecten en kunnen die met de nieuwe partnership een flinke boost geven.  Door aansluiting te zoeken bij HUB Uitgevers voegen we de schaalvoordelen toe die nodig zijn om die ambities versneld uit te kunnen rollen. Via onze state-of-the-art backoffice zijn we in staat om snel op markttrends in te springen, waarbij HUB Uitgevers niet alleen qua schaalgrootte toegevoegde waarde biedt, maar ook qua lezersdoelgroepen, marketingpower, directie-ondersteuning en ondersteuning voor de diverse stafafdelingen.”

 

De participatie is voor HUB Uitgevers een logische stap in verbreding en verdieping van haar portfolio. Als de grootste ICT-uitgeverij van de Benelux verbreedt het Haarlemse bedrijf haar horizon. HUB-directeur Raimon Gort: “Als aandeelhouders van HUB Uitgevers hebben we enige tijd geleden onze strategie aangescherpt, waarbij consolidatie en verbreding een grote rol speelt. Wij zijn zeer bewust gaan kijken naar de mogelijkheden op de BtB markt, omdat wij van mening waren dat wij onvoldoende volume in dat segment hadden. Wij zijn onder de indruk van het ondernemerschap bij Array, en zien door de combinatie van beide bedrijven enorme kansen ”

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers