Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Alea start vakblad voor industriƫle automatiseringAlea Publishers start met een nieuw vakplatform voor industriƫle automatisering, AutomationNL.


Twintig september verschijnt het eerste nummer van het vakblad. Robbert Hoeffnagel is de hoofdredacteur, Bas van den Engel verzorgt het accountmanagement.

 

Alea Publishers Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer: “We zijn blij met de lancering van AutomationNL. Industriële automatisering maakt een enorme groei door. Door het wegvallen van enkele vakbladen in dit domein was er eigenlijk geen goed tijdschrift meer voor dit vakgebied in Nederland. Wij hoorden van veel relaties dat dit als een gemis wordt ervaren. Dat gat willen we dichten. Voor onze jonge uitgeverij betekent het ook een verbreding van de focus. Tot nu toe richtten we ons vooral op de foodwereld, maar door de ombouw van EVMI van een managementblad naar een meer technologisch vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie schoven we al op naar de industrie. We willen hier nadrukkelijk in verder groeien. De start van AutomationNL past in deze strategie.”

Robbert Hoeffnagel: “De ontwikkeling van de industrie gaat tegenwoordig hand in hand met ontwikkeling van de industriële automatisering. Steeds meer is het de industriële automatisering die realiseert dat de roep om de industrie sneller, efficiënter, veiliger en duurzamer te maken ook daadwerkelijk tot stand komt. De ontwikkelingen in IA gaan razendsnel, de markt ontwikkelt zich positief en dat levert ieder jaar nieuwe uitdagingen op en beslist ook kansen! Daar willen wij verslag van doen. Behalve de puur technische aspecten van de industriële automatisering, krijgen ook onder andere de onderwerpen duurzaamheid, veiligheid en innovatie een plaats in onze uitgaves. We hebben daarvoor vier vaste katernen ingericht: Digitalisation, Process Technology, Production Automation en Vision & Robotics.”

Bas van den Engel: “AutomationNL is een hele mooie nieuwe uitdaging. Ik ken het domein al via mijn werk voor de chemie, life sciences, procestechnologie en de laboratoriummarkt. Je ziet steeds meer hoe industriële automatisering een essentiële rol speelt bij de ontwikkeling van de industrie in alle domeinen. Aan mij de schone taak om te zorgen dat leveranciers van industriële automatisering, diensten en producten optimaal aandacht krijgen in het nieuwe vakblad AutomationNL en op het gelijknamige mediaplatform.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers