Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Fusie Folia en HavanaFolia (Universiteit van Amsterdam) en het weekblad Havana (Hogeschool van Amsterdam) gaan na de zomer verder als een titel.


Het nieuwe blad blijft Folia heten, maar ‘met een toevoeging’, zegt Jim Jansen, hoofdredacteur van beide titels, maar straks hoofdredacteur van het nieuwe blad. De nieuwe Folia moet een platform worden voor het hele hoger onderwijs in Amsterdam. De fusie heeft geen personele consequenties. Jansen heeft juist het plan te gaan groeien.

Een projectgroep van Folia en Havana-medewerkers is bezig met het ontwikkelen van het juiste format voor het blad, dat zijn onafhankelijkheid zal behouden. Het nieuwe blad gaat ‘een luxe uitstraling’ hebben en zal wekelijks verschijnen met 40 à 48 pagina’s en daarnaast vier specials per jaar uitbrengen. De oud-hoofdredacteur van Havana, Paul van de Water, wordt de nieuwe zakelijk leider. Het is nog niet bekend waar de redactie wordt gevestigd. De eerste editie verschijnt op 7 september. Jansen gokt op een oplage van 20.000 exemplaren. “We zijn nu het hele distributiekanaal aan het bekijken.”

 

Bron: Villamedia

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus