Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Inkt! wordt opgenomen in BoekenpostHet tijdschrift Boekenpost – het grootste Nederlandstalige tijdschrift voor liefhebbers van boeken, prenten, stripboeken en boekcuriosa – wordt met ingang van het september/oktober nummer vernieuwd.


Het tweemaandelijks tijdschrift werd in 2012 door Vincent van de Vrede, eigenaar van Stip Media, overgenomen van Caspar Wechgelaer. Stip Media had kort daarvoor ook het ‘glossy’ boekentijdschrift Inkt! in bezit gekregen, maar daarvan is na de overname uiteindelijk maar één nummer verschenen.

 

Beide tijdschriften worden nu samengevoegd en voorzien van een nieuwe huisstijl. Het blad krijgt 12 pagina’s extra met recensies en boekbesprekingen uit lnkt en daarnaast de vertrouwde en veelzijdige rubrieken uit Boekenpost, met aandacht voor achtergronden, nieuws en opinie.

 

In de nieuwe Boekenpost onder meer de dochter van Harry Mulisch over de magische werkkamer, nu museum, van haar vader en een persoonlijk relaas over boekhandel De Slegte door voormalig regio-inkoper Jurgen Looijeslijn.

 

Bron: Boekendingen.nl

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus