Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nominaties LOF Prijs voor Vakinformatie bekendDe LOF Prijs voor Vakinformatie is de jaarlijkse kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele producten en diensten voor beroep en bedrijf. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 10.000 euro.


De jury heeft de genomineerden voor 2011 bekend gemaakt. “De 5 genomineerden geven een heel mooi beeld van inspirerende innovaties en creatief ondernemerschap”, aldus de jury-voorzitter Lize Alink. De genomineerden zijn:

 

  • 360 graden Marketing Solutions- Reed Business BV
  • Duurzaam Gebouwd – CEO Media BV
  • food inspiration magazine – shoot my food
  • REAXYS - Elsevier
  • Skipr Mashup – Springer Media

 

De LOF-jury voor Vakinformatie 2011 bestaat uit:
Lize Alink (voorzitter), zelfstandig adviseur redactionele strategie en ontwikkeling; Klaas de Boer, directeur Amerstone, bureau voor media en communicatie en directeur bij uitgeverij Terra Lannoo; Alex Beishuizen, hoofdredacteur van Intermediair; Ben Crul en Evert Pronk, Medisch Contact/Artsennet en winnaars van de LOF Prijs voor Vakinformatie 2010; Michael Dam, zelfstandig uitgeefadviseur marketing en sales; Frank Iwema, directeur OrangeLane Media en Wim Raaijen, hoofdredacteur Petrochem en Biochem en directeur Industrielinqs pers en platform.

 

De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers