Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Opzet nrcnext.nl veranderdNrc.next begint vandaag met het nieuwsblog nrcnext.nl. Hierdoor zal de opzet van de nieuwssite volledig veranderd worden.


Met de nieuwe opzet wil nrc.next de missie van de krant naar internet vertalen: een gids zijn die tijd bespaart. Nrc.next.nl wil dit bewerkstelligen door de lezer te wijzen op de filmpjes, sites en blogs die er bij het nieuws van vandaag toe doen. De redactie zal hier commentaar bij geven en in discussie gaan met de lezers.

 

“Nrc.next is geen ‘gewone’ krant. Wij wijzen onze lezers dagelijks de weg naar what’s new, wat er speelt, wat je zou moeten weten en waar je vanavond naartoe moet'', aldus Titia Ketelaar, de recentelijk benoemde chef van nrc.next. "Ook op internet willen we ons onderscheiden met een eigen toon en een originele invalshoek.”

 

Een aantal rubrieken van de oude incarnatie van de website zal gehandhaafd blijven, zoals de columns van Aaf, Jan Blokker en Rob Wijnberg, het kookblog van Janneke Vreugdenhil, het geldblog van Erica Verdegaal, het loopbaanblog en Fokke en Sukke.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers