Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »


Uit het Handboek Nederlandse Pers


Oplage:
Eerste nummer:Begin oktober verschijnt het eerste nummer van Check. Een tijdschrift dat een helder overzicht wil bieden van op internet aangeboden producten en diensten.


Het blad is een initiatief van de vergelijkingssites Vergelijk.nl, HetBesteProduct.nl, Independer.nl en Zoover.nl, die besloten hebben hun krachten te bundelen, om op deze manier de consument beter van dienst te kunnen zijn. In het eerste consumentenmagazine voor internetgebruikers in Nederland zullen naast productvergelijkingen van hard- en software, huishoudelijke apparaten en home entertainment ook beoordelingen van webwinkels, luchthavens en verzekeringen gepubliceerd worden. Check richt zich primair op hoogopgeleide tweeverdieners met jonge kinderen en bewuste, kritische consumenten die veel online aankopen doen.

 

Check zal 6x per jaar verschijnen in een oplage van 150.000 exemplaren en wordt uitgegeven door HUB uitgevers te Haarlem. Het tijdschrift kost € 2,45 in de losse verkoop en de prijs voor 1/1 advertentiepagina bedraagt € 5.280,-

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers