Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

New Skool Media neemt Elsevier overNew Skool Media heeft overeenstemming bereikt met Reed Business Nederland over de overname van de uitgeefactiviteiten van Weekblad Elsevier en BeleggersBelangen. Reed Business Nederland behoudt een minderheidsbelang in de nieuwe constructie.


Voor New Skool Media past deze overname in haar streven een sterk consumentenportfolio op te bouwen rondom diverse mediumtypen. Met deze aankoop ontstaat een mediahuis met 26 consumententitels, 250 werknemers en een gecombineerde omzet van €65 miljoen.

 

Cor Jan Willig: “We zijn verheugd dat we een professionele club met weekblad Elsevier en BeleggersBelangen aan ons portfolio kunnen toevoegen. We zien veel mogelijkheden binnen de New Skool Media organisatie om innovatieve concepten te ontwikkelen voor het totale portfolio.”

 

Onder de overname vallen de volgende uitgeefactiviteiten: Elsevier Weekblad, Elsevier Weekblad Online, Elsevier Juist, Elsevier Weekblad Stijl, Elsevier Weekblad Events, Elsevier Weekblad Specials, Elsevier Weekblad Boeken, BeleggersBelangen, BeleggersBelangen.nl, Beurs.nl, Grip op je vermogen, Voormorgen.nu en Lead Solutions.

 

Rob Koghee: “Voor ons is het een droom om een van de meest prestigieuze tijdschriften van ons land in bezit te kunnen krijgen. We willen de komende jaren investeren in deze titel om het de prominente plek te laten behouden die het momenteel op de markt inneemt.”

 

De 106 medewerkers die in dienst zijn van Reed Business Nederland en die verbonden zijn aan de uitgeefactiviteiten van Weekblad Elsevier en BeleggersBelangen treden in dienst bij New Skool Media. Dit gebeurt zodra het verkoopproces – na overleg met de Redactieraad en Redactievergadering en het advies van de Ondernemingsraden – is afgerond.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers