Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Jeroen Illy Manager Televisie bij NCRVJeroen Illy is benoemd tot Manager Televisie bij de NCRV. Hij volgt hiermee Gijs van Beuzekom op, die per 1 oktober Netmanager van Nederland 2 is geworden. Illy is momenteel eindredacteur van Altijd Wat.


Coen Abbenhuis, algemeen directeur: "We zijn verheugd dat wij in de persoon van Jeroen Illy een goede kandidaat uit ons midden hebben kunnen vinden voor deze positie. Hij heeft een brede ervaring als programmamaker. Jeroen heeft in zijn vorige functies overtuigend laten zien dat hij zijn programma's op een moderne en aansprekende wijze weet te vertalen naar waar de NCRV voor staat. Vanuit die ervaring en visie zal Jeroen een sturende en inspirerende kracht zijn bij het realiseren van sterke en krachtige NCRV-programma’s, nu en in de toekomst."

 

Jeroen Illy: "Er komen in Hilversum zware tijden aan, met een ingewikkelde fusie en forse bezuinigingen die op ons afkomen. Voor mij is in elk geval belangrijk dat ook de komende jaren de NCRV in de televisieprogrammering duidelijk herkenbaar blijft."

 

Illy (1962) is momenteel eindredacteur van het opinieprogramma Altijd Wat op Nederland 2. Daarvoor werkte hij bij de actualiteitenprogramma’s Hier en Nu en Netwerk. Hij begon zijn loopbaan bij de publieke omroep als redacteur van het jongerenprogramma Pauze TV en Sport op 1.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers