Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Johan Derksen vertrekt in augustus bij VIJohan Derksen vertrekt in augustus als hoofdredacteur bij het tijdschrift Voetbal International (VI). Thijs van Veghel en Tom van Hulsen nemen het stokje van hem over, maakte WPG Uitgevers bekend.


Derksen (1949) meldde eerder al dat hij dit jaar zou stoppen bij het weekblad. Hij werkte 36 jaar voor Voetbal International, waarvan hij 13 jaar aan het hoofd stond. Het blad groeide in die jaren uit tot een succesvol mediamerk, met een televisieprogramma, een radiostation, een website, een database en een boekenuitgeverij.

De uitgesproken hoofdredacteur blijft nog 4 jaar aan als columnist en hoofdredacteur van de boekenuitgeverij van VI. Ook blijft hij nog actief in het tv-programma Voetbal International op RTL7, aldus de uitgeverij.

'Ik heb het volste vertrouwen in mijn opvolgers en sta mijn werkkamer op 1 augustus met plezier af aan Thijs van Veghel en ik weet dat de organisatie in goede handen is bij Tom van Hulsen', reageerde Derksen.

De nieuwe hoofdredactie komt uit eigen gelederen. Van Veghel is de huidige chef redactie en wordt de journalistiek leider. Van Hulsen is al geruime tijd adjunct-hoofdredacteur en krijgt de verantwoordelijkheid over de financiën, eindredactie, fotoredactie en lay-out.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers