Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Medisch Contact/Artsennet winnaar LOFprijs 2010Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap in de Hermitage te Amsterdam is de winnaar van de LOF PRIJS VOOR VAKINFORMATIE 2010 bekend gemaakt.


Medisch Contact/Artsennet van Reed Business bv is door de onafhankelijke jury tot winnaar gekozen uit zeven nominaties. De winnaar werd geroemd om het complete portfolio, haar autoriteit, het betrekken van stakeholders en de onafhankelijke redactie. Aan de LOF Prijs voor Vakinformatie is een geldbedrag verbonden van € 10.000,-.

IEX Profs ontvangt juryonderscheiding voor inspiratie   Naast de LOF Prijs voor Vakinformatie kan de jury inzendingen onderscheiden voor bepaalde aspecten van de uitgeefprestatie die om uiteenlopende redenen extra aandacht verdienen van het uitgeefvak. Deze juryonderscheiding voor Inspiratie is dit jaar voor de eerste keer toegekend aan IEX Profs (IEX Media).   De andere nominaties zijn: Boekblad (Media Business Press), Elsevier FiscaalTotaal (Reed Business bv), OpMaat (Sdu Uitgevers), Second Sight (Secsi Media) en Skipr (Bohn Stafleu van Loghum/Springer).   De inzendingen werden beoordeeld aan de hand van vijf criteria: inhoud, productmix, creativiteit, vormgeving en/of navigatie en ondernemerschap.
  De LOF Prijs voor Vakinformatie is dé kwaliteitsprijs voor vakinformatie en wordt jaarlijks uitgereikt aan een uitgave op het terrein van vak- en wetenschappelijke informatie. Het is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers