Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

TMG verkoopt Sugarbabes.nlIn het kader van een strategische heroriƫntatie verkoopt TMG (Telegraaf Media Groep) de jongeren community sites www.sugarbabes.nl en www.superdudes.nl.


De sites worden verkocht aan internet startup Swigle. Aangezien Swigle mede is opgericht door oud-personeelsleden van Sugarbabes, zijn beide sites daarmee weer terug bij het team dat tot juli verleden jaar het management over de community voerde.

 

Voor Swigle was de aankoop van Sugarbabes een zich onverwacht aandienende mogelijkheid. Oprichter Jurgen van Dulst: ‘Swigle wil medio dit jaar een nieuw web 2.0 gebruikersplatform introduceren. Omdat dit concept alle ruimte biedt voor de vorming van nieuwe online communities, past Sugababes uitstekend binnen de visie en het DNA van de onderneming.’

 

‘Hoewel de community een belangrijk deel van haar vroegere populariteit heeft verloren, hopen we het verkeer op het huidige niveau te kunnen stabiliseren. Voor ons is de overname geslaagd wanneer we naast de grote social network sites als Hyves en Facebook een kleine maar actieve jongeren community kunnen laten bestaan.

 

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus