Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Handboek Nederlandse PersDe redactie van het Handboek Nederlandse Pers is vrijdag 13 februari j.l. redactioneel afgesloten t.b.v. de komende april editie.


In de eerste week van april zal dit 3-delige naslagwerk voor de mediabranche bij de abonnees worden afgeleverd. Naast de 'papieren' versie hebben de abonnees op het Handboek toegang tot de site. Hier is informatie te vinden die niet in het boek wordt vermeld, zoals o.a. uitgebreide gegevens m.b.t. redactiecontacten, complete gegevens radio- en televisieprogramma's en de omroepen. Daarnaast  zijn er op het moment van afsluiten ruim 2.000 tariefkaarten voor 2009 op de site geladen. Dit aantal zal de komende periode nog groeien omdat de redactie ook na het afsluiten volop bezig is om de data uit te breiden.

Ondanks het feit dat de deadline voor inzenden van materiaal ten behoeve van de papieren editie is verstreken, is het uiteraard nog steeds mogelijk om wijzigingen door te geven. Deze zullen direct verwerkt worden en zichtbaar zijn op de website van het Handboek Nederlandse Pers. Doorgegeven mutaties zullen tevens worden gepubliceerd in de oktober editie van 2009.

 

U kunt eventuele wijzigingen doorgeven op het volgende e-mail adres: redactie.hnp@nijgh.nl.

 

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus