Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Linda. lanceert Iphone-appHet tijdschrift Linda. heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht. De LINDA.-app is gratis te downloaden.


Met de Linda.-app ontvangt de lezeres elke vrijdag een compliment van een bijzondere man. De boodschap wordt verzonden in de vorm van een filmpje. Frank Evenblij, beter bekend als ‘Jakhals Frank’ uit de De Wereld Draait Door bijt het spits af in de allereerste ‘app op een wit paard’.  Verder werkte onder anderen Viggo Waas, Xander de Buisonjé en Barry Atsma mee.

 

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van Linda.: ‘Iedere week een leuke man die iets liefs tegen je zegt, wie wil dat nu niet? Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Nederlanders van mening is dat hij of zij niet genoeg complimenten krijgt. Maar liefst 80 pct van de Nederlanders vindt dat mensen elkaar vaker zomaar een compliment moeten maken.’

 

De Linda.-app is een logisch vervolg op de digitale weg die het tijdschrift is ingeslagen. Naast het blad en de site www.lindamagazine.nl is er ook een Facebook-pagina.
De app is gratis te downloaden via de app store.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers