Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Inschrijving LOF Prijs van start gegaan!De LOF Prijs voor Vakinformatie is dé jaarlijkse vakprijs voor uitgevers voor beroep, bedrijf & branche. Voor editie 2011 is de jury op zoek naar inspirerende vakprestaties.


Wat zoekt de jury?
Dat kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan een (onderdeel) van een productconcept, een redactionele formule of een bepaalde contentproductie. Of aan een product/marktcombinatie, een serviceconcept, advertentie- of marketingcampagne, een mooie samenwerking, opvallende branding of een slimme app. Een uitgeefprestatie kan elk denkbaar aspect van een print en/of digitaal product of proces zijn. Het is mogelijk meer uitgeefprestaties of -aspecten voor eenzelfde product in te sturen.

De inzendingen worden beoordeeld in drie vakgebieden (uitgeefpropositie, marketing/sales en productuitvoering). Aan de hand van vakmanschap, relevantie voor de doelgroep en inspiratie voor het vak verwacht de jury in het najaar een shortlist en vijf nominaties te kunnen presenteren die het hart van vak- en professionele uitgevers sneller doet kloppen.

Inschrijven voor de LOF Prijs voor Vakinformatie is mogelijk tot 15 september. Uitgevers en redacties van vakinformatie worden uitgedaagd om met hun prestaties naar voren te treden. Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.lofprijs.nl.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers