Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe eigenaren Typische UitgavenMarbert Iriks en zijn echtgenote zijn sinds donderdag 1 juli de nieuwe eigenaren van Typische Uitgaven. Ze hebben middels een management buyout 100% van de aandelen overgenomen van Concentra.


Het Belgische mediabedrijf Concentra was sinds de zomer van 2008 eigenaar van Typische Uitgaven. In oktober 2009 stelden zij Marbert Iriks aan als de nieuwe algemeen directeur. Naast directeur is hij nu dus ook samen met zijn echtgenote eigenaar geworden van Typische Uitgaven. Typische Uitgaven heeft negen weekkranten in heel Twente en wordt huis aan huis verspreid in een oplage van 300.000 exemplaren.

 

De weg die is ingeslagen bij de benoeming van Iriks, enkele maanden geleden, zal aangehouden worden om te zorgen voor de juiste continuïteit en kwaliteit van de kranten.

Tevens zullen er in de komende maanden naast de huis aan huis kranten nog andere producten gelanceerd gaan worden.

 

 

De 34-jarige Iriks heeft al een brede ervaring in de mediawereld. Zo was hij werkzaam als commercieel verantwoordelijke bij de Holland Combinatie/Telegraaf Media Groep en PCM uitgevers/NL Unlimited en uitgever bij De Winter Mediamakers in het Brabantse Uden.

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers