Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

VakWereld introduceert MobilityWereldUitgeverij VakWereld presenteert een nieuw online platform voor de mobiliteitsprofessional: MobilityWereld.


Naast nieuws, achtergronden en interviews over trends en ontwikkelingen in zakelijke mobiliteit passeren ook podcasts, (langere) video-interviews en marktonderzoeken de revue op het platform.

 

De onderwerpen die aan de orde komen, gaan over álle aspecten van zakelijke mobiliteit. Van de dienstfiets tot het openbaar vervoer en van de toename van elektrisch aangedreven voertuigen tot privacywetgeving omtrent alle beschikbare mobiliteitsdata. “MobilityWereld sluit aan op de dynamiek in zakelijke mobiliteit en moet dé vertrouwde en betrouwbare bron van informatie worden voor de mobiliteitsprofessional”, aldus uitgever Sander de Wolf. “De wereld van de zakelijke mobiliteit verandert in hoog tempo. MobilityWereld brengt professionals elke dag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Informatie op basis van ‘need to know’.”

 

Business-to-business Uitgeverij VakWereld voorzag professionals al van informatie op het gebied van zakelijke mobiliteit via AutoleaseWereld, maar vanaf 1 januari 2020 wordt die content op het nieuwe platform gepubliceerd.

 

Naast MobilityWereld richt de uitgeverij zich onder meer ook op informatiebeheer (DocumentWereld) en event management (CongresWereld).

 

Sander de Wolf: “Professionals waarderen onze platforms vooral om hun inhoudelijkheid. Bezoekers komen er zowel voor nieuws en achtergrondverhalen als voor meningen, visies en verwachtingen. Niet voor niets horen onze online ontmoetingsplaatsen bijna allemaal tot de meest gelezen bronnen in het betreffende vakgebied.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers