Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Rijkers vertrekt bij CobouwRogier Rijkers is vertrokken als uitgever en hoofdredacteur bij Cobouw. Rijkers en uitgever Sdu, eigenaar van Cobouw, zijn dat in goed overleg overeengekomen.


Rijkers heeft na zijn vertrek bijna vijf jaar aan het hoofd gestaan van het platform voor de bouw. Daarvoor werkte hij in verschillende journalistieke en uitgeeffuncties bij Wegener, de grootste regionale uitgeverij van Nederland. Rijkers kwam in 2010 bij Cobouw als opvolger van Marcel Henst.

 

De vertrekkend uitgever/hoofdredacteur weet nog niet wat hij na Cobouw gaat doen. "Ik ben dankbaar dat ik deze prachtige titel mede heb mogen dragen en ben trots op wat wij de afgelopen jaren hebben bereikt, zowel op journalistiek terrein als in het aanhalen van de banden met de sector. Zelf heb ik de bouw in de afgelopen 4,5 jaar niet alleen leren kennen, ik ben er ook van gaan houden. Dat laat ik niet zomaar los, dus ik sluit niet uit dat ik in de bouw actief blijf."

 

Johan Schot, die al langere tijd uitgever is van Cobouw, blijft als zodanig actief. Boudewijn Warbroek is voorlopig waarnemend hoofdredacteur.

 

Bron: Cobouw

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers