Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sanoma Media beleeft sterke mobiele groeiSanoma Media heeft in 2011 een sterke mobiele groei doorgemaakt. Het mediahuis lanceerde ruim 40 nieuwe apps en zag het aantal downloads de 4 miljoen overschrijden.


Een aantal van de apps van Sanoma vielen bovendien in de prijzen. Ook voor 2012 blijft mobiel een belangrijke focus. Michiel Buitelaar, COO Digital Media: "Mobiel is al heel groot, maar gaat nog veel groter worden. Ik ben trots op ons enorme mobiele aanbod en tegelijkertijd een beetje verbaasd over het achterblijven van mobiel adverteren. Daar zal het in 2012 dan ook over gaan: mobiel adverteren."

 

Alleen al in 2011 waren er 2,4 miljoen downloads van de - in totaal nu 73 - apps van Sanoma Media. De apps worden goed gewaardeerd, gezien de diverse onderscheidingen in 2011. NU.nl won de ICE Award voor de beste nieuwe app voor iPhone, iPad en Android. Bovendien werd NU.nl uitgeroepen tot Beste Mobiele Website van het Jaar en scoorde de app hoog op de App Store Rewind 2011 - de lijst met top apps van het jaar - in de categorie Nieuws.

Ook de app van Zwanger.nl scoorde hoog op de App Store Rewind 2011 in de categorie Health & Fitness. De app van AutoWeek won de Mobile Media en Marketing Award. En de Viva-app werd eervol uitgeroepen tot derde beste media app ter wereld en de beste app van Nederlandse tijdschriften.

 

Bron: InCT

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers