Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Wegener breidt verkooppakket uit met A&C MediaWegener Media breidt per 1 januari haar advertentieverkoop uit met huis-aan-huiskranten van A&C Media. Met deze uitbreiding wordt het bestaande media-aanbod in zuidoostelijk Nederland versterkt met 23 huis-aan-huiskranten.


Deze kranten hebben een oplage van 1.094.500 in Limburg en een deel van Noord-Brabant. Wegener gaat de verkoop verzorgen aan landelijke adverteerders voor titels van A&C media. De advertentieverkoop voor de regionale en lokale markt verzorgt A&C Media zelf.

 

Roland Dear, directeur Operatie A&C Media: 'Samen met Wegener is A&C Media beter in staat het huis-aan-huisconcept met haar grote actieve bereik in de markt te zetten. Door deze samenwerking ontstaat er één aanspreekpunt in de markt voor nationale adverteerders. Onze kranten ontvangen hierdoor een nieuwe impuls en landelijke adverteerders bieden we zo een nog efficiëntere mediaplanning aan via één loket.'

Fred van Domburg Scipio, directeur Nationale Verkoop Wegener: 'Naast eigen uitgaven verzorgden we al de verkoop voor derden, waaronder HDC Media, Rodi Media en Boom Regionale Uitgevers. Hiermee bieden we landelijke klanten bereiksoplossingen in vrijwel heel Nederland. Met de toevoeging van de titels van A&C Media aan het portfolio wordt het aanbod in Limburg en het zuiden van Brabant uitgebreid en versterkt. Het totale mediapakket omvat zestien regionale dagbladen, meer dan 200 huis-aan-huiskranten inclusief bijbehorende sites met een totaalbereik van meer dan 7 miljoen.'

A&C Media is uitgeverij van lokale huis-aan-huiskranten in Zuid-Oost-Nederland. Wekelijks geeft het mediabedrijf circa 1,8 miljoen gratis kranten uit, verspreid over circa 45 edities. Tot A&C Media behoren diverse lokale en regionale weekend- en midweektitels waaronder ZondagNieuws, De Trompetter, De Kempenaer en Gezien Parkstad.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers