Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuw boekentijdschrift Livre MagazineOp 9 juni verschijnt een nieuw tijdschrift voor de boekenliefhebber: Livre Magazine. Het tijdschrift richt zich breed op lezers en leesclubs.


Naast schrijversinterviews en recensies bevat Livre Magazine reportages over kinder en kookboeken, fictie en non-fictie. Maar ook artikelen over kunst, cultuur en reizen ontbreken niet.

 

Hoofdredacteur Hannah Jansen Morrison (voorheen deBoekensalon) over het blad: ‘Livre Magazine is een tijdschrift vol inspiratie voor boekliefhebbers en leesclubs. Wij geloven dat goede boeken ons verrijken en verdiepen. Boeken gaan in de kern niet om de schrijver, om de uitgever of om het omslag. Boeken gaan over verhalen, over ideeën, over de schoonheid van taal en dat willen wij graag benadrukken: wij zoeken het verhaal achter het verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat we een heel nieuwe doelgroep kunnen aanspreken die nu nog niet bediend wordt.’

 

Livre Magazine wordt een platform over boeken, een platform dat steeds verder zal worden uitgebreid. Een papieren tijdschrift is een belangrijk onderdeel, dat sterk ondersteund wordt door online (site en sociale media). Voor leesclubs organiseert Livre online inhoud en handvatten om hun clubs te professionaliseren en uit te breiden. Jansen Morrison: ‘We zijn zeer ambitieus en hebben nog meer plannen, maar die houden we nog even geheim’

 

Livre Magazine is het eerste publiekstijdschrift van uitgeverij Pubmedia, die sinds 2014 vaktijdschriften Boekblad en Mediafacts uitgeeft. Livre Magazine is vanaf 9 juni verkrijgbaar bij kiosken en boekhandels en zal elk kwartaal verschijnen in een oplage van tienduizend exemplaren.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers