Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Deel Koninklijke Van Gorcum in andere handenHet zittende management van Koninklijke Van Gorcum heeft een deel van het bedrijf overgenomen.


Gerwin Klingenberg, Marco de Vries en Richard Verschuur nemen de activiteiten van het fonds Educatief-Professioneel over, met boeken en tijdschriften voor hbo-studenten en professionals. De nieuwe naam van het bedrijf is Uitgeverij van Gorcum BV.

 

De overige twee activiteiten, Cultuur & Historie en digitale producten voor het Primair Onderwijs, krijgen binnenkort een nieuwe eigenaar.

 

“We zijn ontzettend blij dat onze belangrijkste activiteiten worden voortgezet door onze eigen mensen,” zegt Kor IJszenga, voormalig directeur van Koninklijke Van Gorcum. “De drie nieuwe eigenaren zitten vol ambitie en nieuwe plannen.”

 

Marco de Vries, marketeer en mede-eigenaar van Uitgeverij van Gorcum, vult aan: “We zijn trots dat we de lange geschiedenis van het bedrijf een nieuw hoofdstuk mogen geven. De focus op Educatief-Professioneel geeft ruimte voor onze ambitieuze en innovatieve plannen.”

 

De overname zorgt voor continuïteit voor auteurs, leveranciers en samenwerkingspartners. Het team van Uitgeverij van Gorcum kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met de bestaande relaties en de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

 

Uitgeverij van Gorcum is een uitgeverij van boeken, tijdschriften en digitale producten voor hbo-studenten, professionals en liefhebbers van regionale cultuur en geschiedenis. Het bedrijf in Assen bestaat al meer dan 200 jaar.

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers