Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Slotboom hoofdredacteur LiveXSMet ingang van 1 september wordt Anton Slotboom de nieuwe hoofdredacteur van LiveXS Popmagazine. Hij volgt Wilbert Stuifbergen op, die begin juli na vijftien jaar zijn vertrek bij het muziekblad aankondigde.


Slotboom (29) werkte eerder al bij LiveXS als redacteur en festivalcoordinator. Ook was de Rotterdammer als radiomaker betrokken bij LiveXS-radioprogramma NightLiveXS op Kink FM. In maart 2008 trad Slotboom als popjournalist in dienst bij Algemeen Dagblad. Het afgelopen jaar schreef hij ook voor muziekblad Off The Record.

 

Slotboom: "LiveXS bestaat dit jaar vijftien jaar en heeft zijn bestaansrecht in die tijd dubbel en dwars bewezen. Er is simpelweg geen ander muziekblad dat zo'n complete inkijk in het enorme muziekaanbod voorschotelt. Ik zie er naar uit om het blad en de website in de komende tijd nog sterker te maken.''

 

Slotboom zal namens ALLXS BV ook leiding gaan geven aan producties van verschillende festivalgidsen en specials waaronder als eerste een special over 15 jaar LiveXS. Vorige week maakte LiveXS al bekend dat de functie van uitgever per 1 september zal worden teruggenomen door LiveXS-eigenaar Klaas Leegwater.

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers