Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Joost Oranje in hoofdredactie NRC HandelsbladJoost Oranje treedt per 15 september toe tot de hoofdredactie van NRC Handelsblad.


Oranje wordt adjunct-hoofdredacteur en plaatsvervanger van hoofdredacteur Peter Vandermeersch, die per 1 september de overstap maakt van De Standaard naar NRC Handelsblad. De hoofdredactie van NRC Handelsblad zal bestaan uit vier personen. Behalve Vandermeersch en Oranje zijn dat Hans Steketee en Marcella Breedeveld. Bij nrc.next is de leiding in handen van hoofdredacteur Rob Wijnberg en adjunct Jochen van Barschot.


Joost Oranje (47) werkt sinds 1998 bij NRC Handelsblad en werkte daarvoor bij radio en televisie (onder meer Veronica Nieuwsradio en Nova). Hij is nu chef van de politieke redactie in Den Haag. Oranje verwierf vooral bekendheid als onderzoeksjournalist.


Bij uitgeverij NRC Media zijn Xavier van Leeuwe en Remmelt Otten benoemd in het managementteam, dat bestaat uit vijf mensen: Hans Nijenhuis (uitgever), Henriëtte Sperling (financiën), Robin Kolner (advertentiemarkt), Xavier van Leeuwe (lezersmarkt) en Remmelt Otten (events & new business). Van Leeuwe (35) werkte eerder als marketingmanager bij de Volkskrant en als projectmanager bij De Telegraaf. Otten (44) werkte van 1992 tot 2008 op de redacties van NRC Handelsblad en nrc.next en was daarna uitgever van NRC Boeken.

 

Bron: Adformatie

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers