Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

IDG lanceert RAW fotomagazineVrijdag 16 december lanceert uitgever IDG Nederland RAW fotomagazine. Een luxueus fotomagazine met 196 pagina’s inspiratie voor fotografen en beeldliefhebbers.


RAW fotomagazine is een nieuw, 196 pagina’s tellend kwartaalmagazine voor fotografen en beeldliefhebbers. “Bij dit nieuwe fotomagazine staan inspiratie en beeld centraal”, aldus Patrick Vernack, uitgever van RAW fotomagazine. Het magazine richt zich bovenal op de ‘nieuwe’ fotograaf die als gevolg van de digitale revolutie in de fotografie is ontstaan: een fotograaf die toegang heeft tot hoogwaardige techniek en wil leren om daarmee het onderste uit de kan te halen op artistiek gebied.

 

Robert Theunissen, hoofdredacteur van RAW fotomagazine licht toe: “RAW fotomagazine toont het niveau waar de lezers naar streven: adembenemende fotografie van fotografen met een duidelijk eigen signatuur en samenhang tussen hun beelden.”

 

In de portfoliopublicaties tonen bekende en onbekende fotografen hun boeiendste werk en vertellen hoe het tot stand gekomen is. Deze ruimte voor beeld is één van de belangrijkste pijlers van het nieuwe fotomagazine. Daarnaast legt RAW magazine een verbinding tussen de professionele amateur en de professionele fotograaf. En ook hierin staat hun beeldverhaal centraal.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers