Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Scala Publishing neemt HobbyHandig overScala Publishing uit Amersfoort is de nieuwe eigenaar van het grootste Nederlandse hobbytijdschrift HobbyHandig.


De afgelopen 28 jaar is het blad uitgeven door Uitgeverij HobbyHandig in Heesch. Scala versterkt met deze uitbreiding van de tijdschriftenportefeuille haar positie als uitgever van special-interestbladen.

 

Recent tekenden Wim Kros, directeur van uitgeverij HobbyHandig en Ashja Bosboom-Fetvaciyan, directeur van Scala, het overnamecontract. Bosboom: “We zijn voorlopers binnen de branche, mede door onze inzet op de combinatie van ‘traditionele’ tijdschriften in print én het ‘nieuwe’ uitgeven via het web. Special-interestbladen zoals HobbyHandig passen uitstekend binnen onze portefeuille én onze crossmediale aanpak. Het blad heeft een sterke basis en tegelijkertijd zowel in print als online veel potentie in de markt.” De samenwerking met uitgeverij HobbyHandig uit Heesch is niet nieuw: twee jaar geleden nam Scala het blad Poppenhuizen & Miniaturen van dezelfde uitgeverij over en bouwde het in korte tijd uit tot een succesvol crossmediaal magazine in Nederland, dat sinds kort ook online in het Duits verschijnt.

 

Wim Kros is zeer tevreden met de overname: “Ik ben erg blij dat we het tijdschrift bij Scala onderbrengen. Dat het tijdschrift in goede handen is, weet ik onder meer door de ervaring met Poppenhuizen & Miniaturen. Marion Boeckhout blijft aan als hoofdredactrice en bewaakt de kwaliteit en continuïteit van de inhoud. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij en Ashja erin slagen het tijdschrift verder uit te bouwen.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers