Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Lomans hoofdredacteur RevuPanorama-hoofdredacteur Frans Loomans is door Sanoma Uitgevers tevens benoemd tot hoofdredacteur van Revu.


Lomans (54) volgt per 15 maart huidig revu-hoofdredacteur Altan Erdogan op, die 1 april begint als hoofd informatieve programma’s bij de VARA. Lomans was, voordat hij in 1998 hoofdredacteur van Sportweek werd, jarenlang adjunct-hoofdredacteur van Revu.

 

Lomans: ‘Het is een hele eer hiervoor gevraagd te worden. Intuïtief heb ik de overtuiging dat er nog een toekomst is voor Revu. Na een uur en een kwartier praten met de redactie heb ik om een onvoorwaardelijke liefdesverklaring gevraagd.’ Komende week begint hij al met gesprekken met redacteuren die opnieuw kunnen solliciteren naar functies. Tot half maart staat Revu nog onder leiding van Erdogan.

 

Eric Ariëns, managing director Sanoma Uitgevers: ‘Frans is een van onze beste bladenmakers met een jarenlange ervaring die Panorama op een hele knappe manier heeft veranderd. In combinatie met zijn Revu verleden en commerciële gevoel in mijn ogen de hoofdredacteur die Revu nu nodig heeft.’

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus