Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Groot Koerkamp nieuwe hoofdredacteur GlamourSanne Groot Koerkamp is aangesteld als de nieuwe hoofdredacteur van modetijdschrift Glamour. Vanaf 9 september gaat ze aan de slag bij het blad.


Groot Koerkamp volgt Sabine Geurten op, die vanaf 2011 het blad leidde. Het is nog niet bekend waar Geurten naartoe zal gaan.

 

De 32-jarige Groot Koerkamp begon als onderzoeksjournalist voor de Nieuwe Revu, waarna ze hoofdredacteur werd bij Spunk en onder andere werkte voor het Financieele Dagblad en de tijdschriften Viva, Jan en Green.

 

''Ik denk dat ik al vanaf mijn zeventiende droom van een baan zoals deze'', zegt Groot Koerkamp. ''Het is vandaag officieel bekend gemaakt. Ik heb al tientallen berichten ontvangen van naasten en collega's, het is waanzinnig. Ik heb er zo'n zin in.''

 

De nieuwe hoofdredacteur is van plan om Glamour nog meer als merk op de kaart te zetten. ''Ik hoop online meer samenwerkingen aan te gaan en wil daarnaast meer evenementen organiseren. Volgend jaar bestaat Glamour 10 jaar, daar gaan we natuurlijk iets knallends voor bedenken.''

 

Groot Koerkamp is momenteel werkzaam als hoofdredacteur bij modevakbladen Textilia, Schoenvisie en Bengels. Voorlopig neemt de huidige chef haar taken over. Het is onduidelijk wie deze rol in de toekomst gaat vervullen, er wordt nog gezocht naar een vervanger.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers