Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Vakbladen.com breidt portfolio uitVakbladen.com heeft de uitgave van de ICT-titels van FenceWorks overgenomen. Deze titels zijn ‘AppWorks’, ‘DatacenterWorks’, ‘CloudWorks’ en ‘Infosecurity Magazine’. De advertentieverkoop voor alle titels van Vakbladen.com wordt uitgevoerd door Archer Media B.V.


De titels zijn hiermee onderdeel geworden van een grote uitgeeffamilie met meer dan 40 titels, variërend van Retail, Proces- en Labtechnologie, techniek, food tot en met Offshore, Beauty en Haar. In september 2017 was de titel Vision + Robotics al overgegaan naar Vakbladen.com.

 

AppWorks biedt een platform over innovatieve bedrijfsapplicaties, terwijl DatacenterWorks zich verdiept in de infrastructuur van datacenters. CloudWorks zoomt in op  innovatie in  ICT-producten, leveranciers en technieken in de cloud. Infosecurity Magazine  houdt zich binnen de Benelux expliciet bezig met informatiebeveiliging. De makers van de bladen zullen betrokken blijven bij de bladen, events en websites.

 

Uitgever Jos Raaphorst van FenceWorks is blij met de overname door Vakbladen.com. ‘In het grotere geheel van Vakbladen.com zijn we nog beter in staat de markt te bedienen. Denk daarbij alleen al aan kruisbestuivingen op het gebied van innovatie en marktbewerking’.

 

Met de overname van deze titels mag Vakbladen.com het cluster ‘ICT’ toevoegen als expertise. De komst van deze ICT-bladen zorgt ervoor dat Vakbladen.com meer dan 40 bekende sterke merken uitgeeft waarvan het merendeel marktleider is. Algemeen directeur Rik Stuivenberg ziet veel nieuwe kansen door de overname: ‘met hoogwaardige vakinformatie in print, online, sociale media en sinds kort het eigen tv-kanaal coiffuretv.nl, bereikt Vakbladen.com inmiddels meer dan 200.000 professionals’.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers