Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Online magazine OverUwGeldOverGeld.nl, het financiƫle platform van De Telegraaf, en het gratis online huishoudboekje CashFlow.nl gaan de samenwerking aan en lanceren gezamenlijk OverUwGeld: een online magazine over persoonlijke financiƫn.


Het magazine informeert consumenten op een laagdrempelige en interactieve manier over ontwikkelingen op het gebied van personal finance die de portemonnee van de lezer raken.

Naast artikelen wordt ook middels video uitleg en besparingstips gegeven. Iedere drie maanden verschijnt het online magazine met elke keer een ander hoofdthema. In het eerste nummer is het hoofdthema belasting, maar ook onderwerpen als pensioen en sparen komen aan bod. Het magazine wordt gestuurd naar de database van OverGeld en Cashflow – bestaande uit 225.000 relaties - en is via een banner op de sites gratis te downloaden. OverUwGeld verschijnt binnenkort ook op iPad.

“De samenwerking met OverGeld en Cashflow is een logische stap”  volgens Invers directeur Bart den Hollander. “Door de redactionele koppeling met de portal OverGeld blijven gebruikers van het digitale huishoudboekje Cashflow.nl op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die betrekking hebben op het eigen financiële huishouden. Bijvoorbeeld verstrekte besparingstips kunnen ze direct doorvoeren en het effect kunnen ze na verloop van tijd terug zien binnen Cashflow.nl.”

Quirine Faber, Channel manager OverGeld.nl bij Telegraaf Media Nederland “De samenwerking is een natuurlijke match tussen twee bedrijven die de consument helpt informatie over personal finance transparant te maken.  Het sluit goed aan bij ons doel de consument van informatie te voorzien die zij nodig heeft bij het maken van financiële beslissingen.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers