Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Van der Laan nieuwe hoofdredacteur TrouwCees van der Laan is de nieuwe hoofdredacteur van Trouw. Zijn benoeming is enthousiast onthaald op de redactie.


Van der Laan (52) was chef verslaggeving van de krant, en kan bogen op een lange ervaring in Den Haag, waar hij voor Trouw verslaggever en later chef was van de politieke redactie. Eerder werkte Van der Laan bij de Geassocieerde Persdiensten (onder meer als oorlogsverslaggever) en bij het Noordhollands Dagblad.

 

Van der Laan heeft als zijn ambitie uitgesproken ‘het nieuwsmedium Trouw toekomstbestendig te maken voor opeenvolgende generaties lezers’. “Om als hoofdredacteur vorm en inhoud te geven aan de toekomst van Trouw is niet alleen bijzonder uitdagend maar ook eervol.”

 

Van der Laan is de opvolger van Willem Schoonen, die de krant de afgelopen jaren ingrijpend moderniseerde. Trouw, dat deel uitmaakt van de Persgroep Nederland, is qua oplage een van de meest stabiele dagbladen en afficheert zich graag als ‘misschien wel de beste krant van Nederland’.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers