Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Yeliz Çiçek hoofdredacteur nieuwe Vogue NederlandYeliz Çiçek is benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van Vogue Nederland. Uitgever Bloom Publishing regelde afgelopen oktober met Condé Nast een nieuwe uitgeeflicentie voor het modetijdschrift.


Çiçek zal het eerste nummer onder de licentieovereenkomst maken; dat nummer verschijnt in begin 2022.

 

Çiçek werkt nu nog voor LINDA.meiden, waar ze sinds 1 januari hoofdredacteur was. Er wordt gezocht naar een nieuwe hoofdredacteur voor de titel, meldt het tijdschrift.

Mediamerk LINDA. is verantwoordelijk voor alle online en social activiteiten rondom Vogue Nederland. Çiçek werkte eerder voor tijdschriften Marie Claire en Glamour en heeft een lange carrière in de modejournalistiek. Uitgever Marie Nanette Schaepman: “Met trots kondigen we de benoeming aan van Yeliz als nieuwe hoofdredacteur van Vogue Nederland. Yeliz staat bekend om haar positieve energie, enorme drive en verfrissende kijk op de modewereld en het medialandschap.

 

“Vogue Nederland staat voor mij voor vrijheid, creativiteit en verbinding. Mijn visie is om die waarden tot uiting te brengen door prachtige producties te maken voor een brede waaier aan platforms: print, digitaal, social media, video en meer. De invloed van mode beperkt zich niet tot onze garderobe. Ik kijk ernaar uit om onderwerpen als duurzaamheid, inclusiviteit en empowerment te integreren in het geheel”, aldus Çiçek.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers