Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Marije de Jong nieuwe hoofdredacteur van HappinezMarije de Jong is per 1 april de nieuwe hoofdredacteur van Happinez. De Jong volgt Ruud Hollander op die creative director/uitgever wordt van Happinez, Psychologie Magazine en Yoga Magazine. De Jong was onder andere hoofdredacteur van Esta en Viva.


Naast Ruud Hollander blijft Lim Olsthoorn eindverantwoordelijk als uitgever/zakelijk leider. Happinez directeur Karin van Gilst: ‘We zijn blij en trots dat we een ervaren vakvrouw als Marije de Jong in ons team krijgen. We hebben veel plannen en kijken reikhalzend uit naar haar komst.’  

 

Mindstyle magazine Happinez is met een verkochte oplage van 159.000 een van de grootste vrouwenglossies van Nederland. Sinds vorig jaar is er naast het tijdschrift ook het Happinez boekenfonds in samenwerking met de Arbeiderspers en Happinez internationaal met uitgaven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Merkextensies als agenda’s, kalenders en de Happinez Homeshop waren er al langer. Happinez is een uitgave van Happinez bv, onderdeel van Weekbladpers.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers