Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

WindEnergie magazine neemt Windnu.nl overUitgeverij Lakerveld, de uitgever van het vakblad voor windenergieprofessionals WindEnergie magazine, neemt de website Windnu.nl over van Bosch & Van Rijn, adviesbureau voor windenergie.


Met de overname van Windnu.nl versterkt WindEnergie magazine zich verder online. De inhoud van Windnu.nl zal worden geïntegreerd met de website van WindEnergie magazine: www.windenergie-magazine.nl. Verder is WindEnergie magazine gestart met een tweewekelijkse gratis nieuwsbrief, die ook naar abonnees van Windnu.nl wordt verstuurd.  

 

Bosch & Van Rijn stoot Windnu.nl af omdat het zich wil concentreren op de sterk groeiende vraag naar haar kernactiviteit: consultancy.   

 

WindEnergie magazine is een Nederlandstalig vaktijdschrift over de productie van windenergie. Geschreven voor professionals en bedrijven die zich op alle mogelijke manieren met windenergie bezighouden. Van planning en windturbine-ontwerp tot aan de daadwerkelijke levering via het stopcontact en alle stappen daartussen. WindEnergie magazine is een interdisciplinair platform voor uitwisseling van kennis en ervaringen. Voor meer informatie, zie www.windenergie-magazine.nl.  

 

Bosch & Van Rijn is een full-service windenergie adviesbureau en levert alles wat nodig is voor de realisatie van windprojecten: van projectontwikkeling en omgevingscommunicatie tot aan milieueffectrapportages en vergunningen. Bosch & Van Rijn werkt zowel voor provincies, gemeenten en andere overheden als voor projectontwikkelaars en andere marktpartijen. Bosch & Van Rijn is tevens eigenaar van de windenergiestatistiek-website www.windstats.nl.  

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers