Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Instapdag ‘Nieuws maken en bewaken’: 5 oktoberHoe val je op te midden van de enorme hoeveelheid informatie die journalisten dagelijks op zich af zien komen? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de instapdag op maandag 5 oktober.


 

Opvallen in de enorme hoeveelheid informatie die journalisten dagelijks op zich af zien komen, valt niet mee. De kans dat je bericht wordt opgenomen, is klein. Helemaal als je iets leuks of positiefs te melden hebt (want ‘goed nieuws is geen nieuws’). Hoe zorgt u ervoor dat uw bericht wel komt bovendrijven en resulteert in de gewenste media-aandacht? Dat is de centrale vraag tijdens de instapdag ‘Nieuws maken & bewaken’.
 

Tijdens deze dag leert u van door de wol geverfde journalisten, persvoorlichters en redactie-marketeers hoe u nieuws maakt met uw organisatie, product, project of een persoon. Laat u inspireren en doe uw voordeel met hun tips en adviezen. Zodat uw volgende nieuwsbericht wél succesvol over het voetlicht wordt gebracht.
 

Dagvoorzitter is Peter de Bie (presentator TROS Nieuwsshow). Sprekers zijn afkomstig van o.m. NOS Headlines, ANP, Wessanen, LVB Networks, SRM, Centraal Beheer Achmea en FBTO, Linden en Barbosa, Publistat, L1 Omroep Limburg en AD.

 

Meer informatie: www.corner-stone.nl

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers