Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

MT MediaGroep neemt Sync.nl overMT MediaGroep neemt de website Sync.nl over, het online magazine over innovatie en ondernemen. MT was al uitgever van Management Team, Sprout en TechBusiness.


Sync.nl is een online magazine met een kleine kernredactie, maar maakt vooral gebruik van deskundigen uit het veld. MWetenschappers, vakdeskundigen en gespecialiseerde journalisten schrijven artikelen over wetenschap, technologie en ondernemen.

 

Sync.nl betaalt zijn auteurs door een deel van de advertentie-inkomsten van het platform beschikbaar te stellen en dat onder hen te verdelen naar rato van pageviews. Populaire auteurs verdienen op deze manier meer dan minder populaire auteurs. Sync.nl telt op dit moment circa 50.000 bezoekers per maand. Over de overnameprijs worden geen mededelingen gedaan.

 

Merien ten Houten, een van de vijf oprichters van Sync.nl, vindt dat de website bij MT MediaGroep BV in goede handen is. ‘Sync.nl is begonnen met een businessmodel innovatie. Het was ook vrijwel direct succesvol. Maar om verder te bouwen is inbedding in een portfolio nodig. MT MediaGroep is als jonge uitgeverij met ervaring de perfecte partner. Dit geeft ons weer de mogelijkheid om te focussen op onze volgende innovatie: iphion, een platform voor de distributie van HD televisie naar de huiskamer via internet.’


Uitgever Berend Jan Veldkamp: ‘Met Sync.nl kunnen we het portfolio voor zakelijke beslissers in Nederland verbreden en versterken. Innovatie past goed bij Sprout, Management Team en Techbusiness.’ Over de overnameprijs worden geen mededelingen gedaan.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus