Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Vakbladen.com neemt Uitgeverij Lakerveld overVakbladen.com BV uit Zwolle heeft per direct Uitgeverij Lakerveld uit Rijswijk overgenomen.


Uitgeverij Lakerveld is de uitgever van de vakbladen Schoonheidsspecialist, Paradermica, Vakblad Meubel, Parketblad, Vakblad Slapen, Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter, Horeca & Interieur, Europoort Kringen, Eemsdelta Kringen, Schelde Kringen, WindEnergie magazine, Whisky etc. magazine, Pompshop, TabakMag, AdFundum en Support Magazine.
 

Vakbladen.com heeft het volledige eigendom overgenomen. Door de uitgaven van Lakerveld te combineren met die van Vakbladen.com ontstaan nieuwe groeimogelijkheden. “Bij Lakerveld werken zeer gedreven specialisten die hun markten goed kennen en bedienen en door de overname hun groeiplannen beter kunnen realiseren,” aldus Rik Stuivenberg directeur en eigenaar van Vakbladen.com. De oude eigenaren zullen in een andere rol werkzaam blijven voor de uitgeefcombinatie. Rinus Vissers, voormalig mede-eigenaar van Nijgh Periodieken, is benoemd als bestuurder van Lakerveld.

 

Vakbladen.com is de uitgeeforganisatie van mediaondernemer Rik Stuivenberg, die met zijn bedrijven werkt aan een nieuwe mediagroep waartoe zowel uitgeefdiensten als uitgeefactiviteitennbehoren. Inmiddels maken de uitgeverijen Beta Publishers, Nijgh Periodieken, it’s Amazing Business Communication en Archer Media deel uit van de uitgeefcombinatie.


Met de overname van Uitgeverij Lakerveld versterkt Vakbladen.com haar positie als B2B-uitgever. Door het combineren van de uitgeefactiviteiten worden alle ondersteunende uitgeeffaciliteiten onder een dak gebracht en worden kennis en middelen optimaal gedeeld binnen de hele uitgeefgroep. Voorlopig blijft Uitgeverij Lakerveld als aparte uitgeverij bestaan, wel wordt nadrukkelijk de synergie benut die door de overname ontstaat en wordt de organisatie gestroomlijnd.


Henk Klaassen, voormalig adjunct-directeur van Lakerveld, verklaart: “Ik ben ervan overtuigd dat Vakbladen.com een uitgeverij is met visie op moderne uitgeefmodellen. Doordat wij als Uitgeverij Lakerveld onderdeel gaan uitmaken van deze combinatie kunnen we reeds ontwikkelde concepten benutten. Deze synergie versterkt de continuïteit van beide organisaties en biedt een uitstekend platform voor het verder ontwikkelen en laten groeien van het huidige portfolio.”


Meer informatie over de specifieke uitgeverijen binnen de groep is te vinden op
www.betapublishers.nl, www.vakbladen.com, www.nijgh.nl en www.lakerveld.nl.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers